Translate

Odgovor scenarista na kritike Merve Bilik


PROTRIVLJENJE SCENARISTA PINAR BULUT  I KEREMA DERENA 
Scenaristi serije “20 minuta” koja se prikazuje na STAR TV odgovaraju na kritike u vezi pravnih nedostataka u scenariju, te na kritike vezane uz glavnu glumicu Tubu Buyukustun.
“20 minuta” nije obična serija. To je serija koja otvara mnoga pitanja i donosi flešbekove. Ne mogu razumeti teške kritike upućene prvoj epizodi. Greške se mogu pojaviti u svakoj seriji, nije lako napisati 100-150 stranica scenarija.
Tuba Büyüküstün nije nova glumica
Kerem Deren je u vezi kritika na račun Tube Büyüküstün rekao: “Dok sam govorio da će se greške smanjiti kako serija bude odmicala, primetio sam da toliko gnjave Tubu, da to do sada nisam video niti kod jedne jedine glumice. Tuba nije nova glumica i ovim poslom se bavi godinama. Nakon 1,5 godišnje pauze se vratila ovom serijom. Zaista volim Tubinu glumu i uopste ne mogu razumeti kritike.”
Serija završava nakon 30 epizoda
Kerem Deren je takođe govorio o završetku serije: “20 minuta” je serija kojoj neće nedostajati uzbuđenja i akcije, to je posao koji me ispunjava. Na seriji radim preko godinu dana i činjenica da će imati samo 30 epizoda nas opušta. Čak sam počeo planirati kraj.”



pa vi procenite 


Нема коментара:

Постави коментар